Pensioencommunicatie

Pensioen wordt steeds persoonlijker, met meer eigen keuzes. Het moet passen in de eigen employability, wensen en mogelijkheden. 

Waar haal je nu de benodigde informatie vandaan en wat kun je vervolgens met deze informatie? Communicatie en planning zijn de sleutelwoorden.  

 

MyMoney app

Je financiële situatie snel en eenvoudig in beeld en je pensioen, spaargeld, beleggingen en woningwaarde in één handig overzicht. Duidelijk, zonder poespas en altijd actueel. De app is makkelijk te vullen en geeft meteen een indicatie hoe jij ervoor staat. Je ziet hoeveel je nú al waard bent. En hoe je het doet in relatie tot jouw peergroup. De app is gratis, dus probeer MyMoney naast je bank- en andere financiële apps. 

   

 

Pensioencommunicatie

Pensioen is en blijft een ingewikkelde materie en de vraag is of werkgevers de kennis in huis hebben om het op een begrijpelijke manier over te brengen, want als werkgever heb je de taak om je werknemers helder en optimaal te informeren

Een pensioengesprek biedt hierbij de oplossing. Onze consultants zijn ervaren ‘(pensioen) communicators’ en financieel planners en zijn onafhankelijk. Zij zijn goed in het in kaart brengen van de situatie nu en ook de mogelijkheden te schetsen voor de korte en lange termijn, zodat er gedegen financiële keuzes gemaakt kunnen worden.

Er komt namelijk veel op je af als je bijna met pensioen gaat.

 

Coaching 

Ben je daarbij op zoek naar coaching? Coaching  kan je namelijk helpen om je voor te bereiden op een nieuwe levensfase. We kunnen je helpen bij het vinden van nieuwe doelen, het aanbrengen van structuur, of bij het vinden van je passie en je missie. Voor coaching trajecten werken we samen met ReFind Coaching, Hanneke van Harten

 

Meer weten?  

Vul onderstaand antwoordformulier en wij nemen snel contact met je op.

Antwoordformulier