Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Pensioencoaching

Pensioencoaching biedt nieuwe inzichten en structuren aan; vervangt het ‘zwarte gat’ door een helder en realistisch beeld te vormen. De begeleiding bestaat uit op zoek gaan naar zingeving, drijfveren, identiteit, omgaan met veranderingen, loslaten van werksituatie, communicatie, talenten en passie.

Coaching helpt mensen om regie te nemen, zodat de pensioentijd een waardevolle en fijne tijd wordt. Wanneer je bijna met pensioen gaat, verandert er veel in jouw leven. Je kunt met verschillende vragen geconfronteerd worden. Even weg uit de dagelijkse sleur en focussen op de toekomst. Samen met je evt. partner ga je bespreken hoe je je leven na pensioen wilt gaan invullen, van financieel tot hoe je je vrije tijd kunt gaan besteden.

Neem contact op

Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vraagstukken.

  • Verandering: Hoe kan ik de overgang van werk naar pensioen soepel laten verlopen?
  • Identiteit: Mijn werk valt weg, ik raak mezelf een beetje kwijt, wat nu?
  • Samen: Mijn partner en ik zitten ineens dag en nacht op elkaars lip, hoe kunnen we hier goed mee omgaan?
  • Zingeving: Hoe vul ik mijn dagen op een zinvolle manier?
  • Doelen: Ik ben op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven, hoe pak ik dat aan?
  • Ritme: Mijn werkritme valt weg, hoe kom ik aan een nieuw ritme?
  • Grenzen: Iedereen verwacht dat ik ineens tijd heb om altijd voor iedereen klaar te staan, hoe stel ik duidelijke grenzen?

Ook als je nog een tijdje doorwerkt, dan kun je tegen vragen aanlopen. Zeker als je werk je wat zwaar begint te vallen, dan kan het zinvol zijn om met een coach te kijken op welke manier jij nog het beste kunt halen uit de periode dat je nog doorwerkt.

Herken jij je in een van de bovenstaande vragen?

Dan kan Hanneke van Harten van Refind Coaching je helpen. Je kunt je individueel laten coachen, maar wanneer je een partner hebt is het ook mogelijk om je samen te laten coachen. Ieder traject begint met een online/telefonisch intakegesprek. Het doel van de intake is om kennis te maken en vast te stellen waar je precies hulp bij nodig hebt. Aan de hand van het intakegesprek wordt een concreet plan opgesteld voor het vervolg.

Wil je meer weten over pensioencoaching en de mogelijkheden bijvoorbeeld in combinatie met financiële planning, neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*