Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Medewerkers pensioencommunicatie

Pensioen is en blijft een ingewikkelde materie en de vraag is of je de kennis in huis hebt om het op een begrijpelijke manier over te brengen aan je werknemers, want als werkgever heb je de taak om je werknemers helder en optimaal te informeren. Wij willen deze taak graag voor je waarnemen!

Het is bewezen wanneer werknemers beter zijn voorbereid met financieel inzicht (inkomsten en uitgaven van nu en later), dat zij efficiënter werken en er minder verzuim is. Werknemers informeren over pensioen kan op verschillende manieren en daarom heeft &Gommer Pensions Group een keuzemenu waarbij je zelf de samenstelling kunt kiezen.

Neem contact op

Medewerkers pensioencommunicatie

Als werkgever heb je de zorgplicht om je medewerkers te voorzien van informatie over pensioen. Pensioencommunicatie is vaak een lastig onderdeel, enerzijds omdat pensioen op zichzelf vaak als een lastig onderwerp wordt gezien, laat staan het communiceren erover. Onze pensioenconsultants zijn uitermate deskundig op pensioengebied en weten dit ook op een leuke en begrijpelijke manier te communiceren.

Je kunt je medewerkers informeren over pensioen met een digitale nieuwsbrief, een presentatie in de kantine of digitaal met een webinar. Dit kan met ondersteuning van de MyMoney app waarbij je persoonlijk financieel inzicht krijgt, tot een-op-een gesprekken met onze pensioenconsultants.

Onze consultants zijn ervaren ‘(pensioen) communicators’ en financieel planners en zijn onafhankelijk. Zij zijn goed in het in kaart brengen van de situatie nu en ook de mogelijkheden te schetsen voor de korte en lange termijn. Op deze manier kunnen werknemers gedegen financiële keuzes maken. Er komt namelijk veel op je af als je bijna met pensioen gaat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We bieden abonnement pensioencommunicatie aan vanaf 99 cent per medewerker per maand!

Vul het contactformulier in om het overzicht van de diverse abonnementen op te vragen. Liever persoonlijk contact met, dat kan ook. Bel of app ons, en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*