Business Partners

&Gommer Pensions Group werkt samen met business partners. Iedere business partner heeft zijn eigen specialiteit, door onze samenwerking vullen we elkaar aan, zodat we onze gezamenlijke klanten een complete dienstverlening kunnen aanbieden.

ADP

ADP verzorgt de salarisadministraties voor bedrijven die lokaal of internationaal zijn gevestigd.  Inmiddels zijn daar de verwante specialistische vakgebieden HR en Excasso bijgekomen.  ADP ontzorgt de werkgever en de pensioenfondsen/ verzekeraars op deze specialistische vakgebieden.  ADP is ook business partner van PensioenfondsDashBoard.  

Bijnametpensioen.nl

bijna met pensioen.nl geeft richting voor de nieuwe levensfase die gaat komen. Als je met pensioen gaat moet je veel beslissingen nemen. En de beslissingen die je neemt, hebben verstrekkende gevolgen. Keuzes die je maakt rondom je pensionering kun je later niet meer ongedaan maken. Het is daarom belangrijk dat je de de juiste keuzes maakt.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten

Pensioenadvocatuur; voorkomen is beter dan genezen! De belangen – zowel materieel als immaterieel – in pensioenland zijn enorm. Complexe (inter)nationale wetgeving. Daardoor discrepantie tussen uitvoering van pensioenregelingen en de beleving van pensioengerechtigden. 

HIP Capital

HIP Capital is uw partner in vermogen en met veel ervaring en goede rendementen inmiddels hét alternatief voor de bank. Bij HIP Capital krijgt u persoonlijk beleggingsadvies van specialisten die aandacht en vertrouwen hoog in het vaandel hebben staan. Als onafhankelijk beleggingsadvieskantoor is HIP de afgelopen jaren snel gegroeid.

MyMoney

Ben jij financieel on track? Jouw financiële situatie snel en eenvoudig in beeld? Je pensioen, spaargeld, beleggingen en woningwaarde in één handig overzicht? Duidelijk, zonder poespas en altijd actueel? De app is makkelijk te vullen en geeft meteen een indicatie hoe jij ervoor staat. Je ziet hoeveel je nú al waard bent. En hoe je het doet in relatie tot jouw peergroup. De app is gratis. Probeer MyMoney naast je bank- en andere financiële apps. Wie weet ben je nu al “rijker” dan je denkt!

MZ Services

MZ Services is specialist in medezeggenschap. Wij geloven dat organisaties succesvoller zijn wanneer medewerkers betrokken zijn bij het vormen van het beleid. Wij trainen en adviseren de OR met lef, deskundigheid, creativiteit en een dosis optimistisch idealisme. Zo helpen wij organisaties en medewerkers aan een mooie werkomgeving.

Novadia

Novadia is de specialist voor tijdelijk en projectmatige inhuur van gekwalificeerde pensioen professionals. Als businesspartners combineren wij de flexibele capaciteit van Novadia met de inhoudelijke vakkennis van &Gommer Pensions Groep.

Novak

Novak is stichting Novak, de serviceorganisatie die producten en diensten aan het mkb-accountantskantoor aanbiedt. De service- en de belangenorganisatie worden dagelijks ondersteund door de bureaumedewerkers van Novak.

ONL voor Ondernemers

Het team van ONL werkt hard om de belangen van ondernemend Nederland goed te behartigen. En onze achterban van ondernemers kijkt niet toe, maar bepaalt onze agenda. Wij peilen continu de wensen, meningen, uitdagingen van onze deelnemende ondernemers en vertalen die naar concrete actiepunten. We pakken aan!

PensioenFondsDashboard.nl

In samenwerking met vele top-business partners ondersteunen we pensioenfondsen met een  compleet dienstenpalet.

Studio MZ

Hét community platform waarin OR-werk beter, leuker en slimmer maken door onbegrensde toegang tot: Inspiratie Kennis Community

Visitatie Commissie Pensioenfondsen

De Visitatie Commissie Pensioenfondsen B.V. is een zelfstandige entiteit – gepositioneerd als onderdeel van &Gommer Pensions Group, die de invulling van intern toezicht faciliteert zowel door middel van het beschikbaar stellen van een visitatiecommissie maar ook middels het voorstellen van potentiële leden voor een Raad van Toezicht.