Business Partners

&Gommer Pensions Group werkt samen met business partners. Iedere business partner heeft zijn eigen specialiteit, door onze samenwerking vullen we elkaar aan, zodat we onze gezamenlijke klanten een complete dienstverlening kunnen aanbieden.

  • Gommer & Partners Pensioen Advocaten: pensioendiscussies vinden vaak plaats tussen werkgever, werknemer, pensioenfonds, verzekeraar, maar ook particulieren in geval van echtscheiding. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het pensioenrecht in de volle breedte en worden regelmatig gevraagd door andere advocaten en rechtbanken/hoven om als expert mee te kijken. Wij staan de cliënt optimaal bij en zorgen voor het beste resultaat.

     

  • HIP Capital is een onafhankelijk beleggingsadvieskantoor voor vermogens vanaf € 100.000. Met échte aandacht, goede rendementen en scherpe tarieven zijn wij inmiddels het alternatief voor de bank. Het maakt dat we sinds 2017 zijn gegroeid naar 3 vestigingen in Nederland.

         

  • MZ-Services
  • Novadia is de specialist voor tijdelijk en projectmatige inhuur van gekwalificeerde pensioen professionals. Als businesspartners combineren wij de flexibele capaciteit van Novadia met de inhoudelijke vakkennis van &Gommer Pensions Groep.