Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 22 augustus 2023

Pensioenwebinar ‘Wat betekent de WTP voor jou?’

Een nieuw tijdperk is aangebroken, de Wet Toekomst Pensioenen is vanaf 1 juli 2023 van kracht gegaan. Volg dit najaar een pensioenwebinar ‘Wat betekent de WTP voor jou’ om je op weg te helpen.

Pensioen raakt iedereen en iedereen zal op eigen wijze aan de slag moeten vroeg of laat. Wij horen in onze praktijk dat pensioen vaak als een moeilijk onderwerp wordt ervaren. Combineer je deze moeilijke materie met wetswijzigingen, dan is de eerste logische reactie dat je het pensioendossier gaat uitstellen. Wij zijn ervan overtuigd dat je met duidelijke handvaten eerder (en sneller) aan het pensioendossier begint.

Daarom geeft pensioenexpert Jan van Harten een aantal pensioenwebinars. We nodigen je uit om deel te nemen aan het webinar dat het beste past bij jouw persoon en/of functie.

Pensioeninformatie

Alles begint met duidelijke en begrijpelijke informatie over pensioen. Jan van Harten is onze pensioenexpert en onze klanten prijzen Jan over zijn inspirerende manier hoe hij pensioen ‘levendig’ kan maken. Op zo’n dusdanige manier dat je er meer van wilt weten. Wist je dat Jan ook regelmatig blogs schrijft op onze website en elke maand informeren we onze relaties met een digitale nieuwsbrief ‘PensioenTips voor Jou!’ Wil je aanmelden voor de nieuwsbrief, klik op de button rechts van het scherm.

Zodra je de ins en outs weet over pensioen is de volgende stap dat je gaat bepalen wat je wilt bereiken met jouw pensioendossier.

  • Wil je een goede en betaalbare pensioenregeling voor je medewerkers?
  • Wil je als HR-medewerker weten welke vragen je kunt verwachten van je werknemers?
  • Of ben je werknemer en wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn om je pensioen eerder of later in te laten gaan?

Iedereen heeft vanuit zijn of haar eigen perspectief wensen en behoeften. Het is belangrijk om dit in kaart te brengen.

Tijd voor actie

Meld je aan voor een van de webinars. Hieronder zie je een overzicht van de webinars en wij nodigen je van harte uit om je hiervoor in te schrijven.

  • Ik ben lid van de ondernemingsraad of zit in een pensioen werkgroep van een bedrijf: 27 september van 10.00 tot 11.00 uur
  • Ik ben werknemer en de pensioendatum komt dichterbij: 28 september van 10.00 tot 11.00 uur
  • Ik neem beslissingen over pensioen binnen ons bedrijf: 18 oktober van 10.00 tot 11.00 uur
  • Ik beantwoord de vragen van onze werknemers (uitvoerend): 18 oktober van 11.30 tot 12.30 uur

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*