Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 11 mei 2023

Help, mijn pensioenkapitaal daalt, en nu?

De laatste tijd krijgen wij best veel vragen van bezorgde werkgevers en werknemers. Het pensioenkapitaal van oudere werknemers die vlak voor de pensioendatum zijn, zou weinig risico lopen, maar het kapitaal daalt de laatste maanden heel hard.

Speelt dit ook binnen jullie bedrijf?

Wij begrijpen deze zorgen heel goed. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat pensioen als moeilijke en taaie stof wordt ervaren en dat de Uniforme Pensioen Overzichten vaak niet goed worden begrepen.

Tijd voor verandering, want wij leggen het je op een makkelijke en begrijpelijke manier uit. Dit doen we met een korte schriftelijke uitleg, een infographic om het visueel te maken en Jan van Harten, onze pensioenexpert, legt het uit in een video.

Laat ons weten of je interesse hebt. Vul bij onderstaand formulier je naam en e-mailadres in en we sturen je het ‘Help, mijn pensioenkapitaal daalt-pakket’ toe.

De eerste stap naar pensioeninformatie leuk en makkelijk maken binnen jullie bedrijf bepaal jij, en het is nog gratis ook.

 

Wist je dat?

Als werkgever moet je voldoen aan een zorgplicht en je werknemers informeren over pensioen. Dit staat overigens ook vermeld in de Wet Pensioencommunicatie. Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, want het is het nog niet betaalde salaris van je werknemers. Pensioen wordt vaak als een ingewikkeld onderwerp ervaren en daarom hebben wij speciaal voor werkgevers een abonnement pensioencommunicatie voor medewerkers ontwikkeld. Onze pensioenadviseurs informeren de HR-verantwoordelijke en de werknemers op regelmatige basis, zodat jij je als werkgever kunt bezighouden met jouw eigen business. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, wil je hier meer over weten, lees HIER verder.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*