Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Shoppen met pensioenkapitaal

Wanneer je een beschikbare premieregeling hebt, dan bouw je een kapitaal op waarmee je pensioen moet aankopen. Waar je dat pensioen aankoopt, mag jij zelf weten.

Het is verstandig om een goed marktvergelijk te maken, zodat je de hoogste mogelijke uitkering krijgt. De vergelijking wordt voor jou gemaakt en je krijgt een advies bij welke uitvoerder jij het beste je pensioen kunt aankopen. Uiteraard wordt ook de daadwerkelijke aankoop van je pensioen geregeld. Wist je overigens dat wanneer je wilt gaan shoppen, je altijd een pensioenadviseur in de arm moet nemen?

Neem contact op

Shoppen met pensioenkapitaal

Het is ook mogelijk om in het shoppen variabel pensioen mee te nemen. Dan koop je met je kapitaal een variabele pensioenuitkering aan gebaseerd op beleggingen. Wij gaan dan niet alleen kijken naar de hoogste uitkering, maar kijken ook naar welk product het beste aansluit bij jouw risicobereidheid.

Je kunt ook shoppen met je lijfrentekapitaal. Ook die kunnen wij meenemen bij het advies.

Wanneer jij een compleet uitgewerkt pensioenplan hebt, kunnen wij op basis daarvan voor jou gaan shoppen. Heb je dat plan nog niet volledig uitgewerkt, dan kunnen wij dat voor jou verzorgen.

  • Prijs: € 898,- (incl. btw)
  • Online intakegesprek
  • Adviesrapport
  • Online adviesgesprek

Extra opties: Wanneer je ook variabel pensioen wilt meenemen bij het shoppen met pensioenkapitaal, rekenen wij een opslag van € 499,-. Wanneer je naast je pensioen ook met je lijfrente wilt shoppen, vragen wij een opslag van € 499,-. Voor het uitwerken van het plan vragen wij een opslag van € 499,-. Ook kun je meerdere scenario’s door ons laten berekenen. Voor elk extra scenario vragen wij een opslag van € 219,-.

Kies het pensioenadvies dat bij jou past

Heb jij behoefte aan meer inzicht in je pensioensituatie, aan ondersteuning als je met pensioen gaat of een uitgebreid pensioenadvies? Wij kunnen je helpen om jouw pensioenvraagstuk op te lossen. Je kunt bij ons terecht voor hulp en uitleg bij pensioen aanvragen en ook voor een second opinion of controle van je pensioen.

Wij maken ook op maat gemaakte berekeningen met verschillende scenario’s, advies bij Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) en bieden pensioencoaching aan.

Niet iedere situatie of vraag is hetzelfde, daarom hebben wij verschillende adviestrajecten en daarvoor betaal je een vergoeding aan ons. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw exacte vraag en jouw behoefte. Op voorhand bespreken we de adviesvergoeding. Je hebt daardoor geen verrassingen achteraf en weet exact waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie bij Bijna met pensioen.

 

Wil je weten of je ‘shoprecht‘ hebt? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*