Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Verschillende scenario’s

De meest gekozen optie. Wij berekenen verschillende scenario’s en laten op die manier de gevolgen van verschillende keuzes zien.

Bij dit traject krijg jij een uitgebreide financiële foto van jouw totale financiële situatie in 2 tot 3 scenario’s. Daarbij geven wij inzicht in je pensioen, je AOW, eventuele andere verzekeringen en uitkeringen. En alles presenteren wij bruto én netto!

Neem contact op

Verschillende scenario’s

Je maakt als je met pensioen gaat financiële keuzes die de rest van je leven beïnvloeden. Dit pensioenadvies, verschillende scenario’s, wordt vaak gekozen wanneer mensen eerder met pensioen willen gaan. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw pensioen perfect aansluit bij al je wensen en behoeftes.

Je krijgt van ons uitgebreide rapportages met alle getallen overzichtelijk in een tabel en alle resultaten in eenvoudige grafieken.

  • Prijs: € 1.199,- (incl. btw)
  • Online intakegesprek
  • Adviesrapport
  • Tabellen met berekeningen
  • Overzichtelijke grafieken
  • Online adviesgesprek

Kies het pensioenadvies dat bij jou past

Heb jij behoefte aan meer inzicht in je pensioensituatie, aan ondersteuning als je met pensioen gaat of een uitgebreid pensioenadvies? Wij kunnen je helpen om jouw pensioenvraagstuk op te lossen. Je kunt bij ons terecht voor hulp en uitleg bij pensioen aanvragen en ook voor een second opinion of controle van je pensioen.

Wij maken ook op maat gemaakte berekeningen en advies bij Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) en gaan voor jou shoppen met het pensioenkapitaal om de beste uitkering te realiseren.

Niet iedere situatie of vraag is hetzelfde, daarom hebben wij verschillende adviestrajecten en daarvoor betaal je een vergoeding aan ons. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw exacte vraag en jouw behoefte. Op voorhand bespreken we de adviesvergoeding. Je hebt daardoor geen verrassingen achteraf en weet exact waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie bij Bijna met pensioen.

 

Wist je dat het partner pensioen bij overlijden voor pensioendatum gaat veranderen? Wij hebben de wijzigingen in kaart gebracht. Wil je er meer over weten, vul onderstaand formulier in en wij sturen je in een handig overzicht de verschillen.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*