Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Persoonlijk Pensioen Gesprek

Wanneer je voor een 'Hoe sta ik ervoor-traject' kiest, krijg jij een uitgebreide financiële foto van jouw totale financiële situatie.

Daarbij geven wij je inzicht in jouw pensioen, je AOW, eventuele andere verzekeringen en uitkeringen. En dat alles presenteren wij bruto én netto!

Neem contact op

Persoonlijk Pensioen Gesprek

Heb je geen idee of twijfel je hoe je er financieel voor staat, dan is dat een vervelend gevoel. Het kan je belemmeren om beslissingen te nemen, zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis, gaan werken als zzp’er of eerder met pensioen gaan. Met een hoe sta ik ervoor-gesprek krijg je een beeld van jouw financiële situatie, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

We gaan kennismaken bij het intakegesprek en daarbij mag je jouw vragen bij ons neerleggen en de doelstellingen die je wenst te bereiken. Wanneer je voor een ‘Hoe sta ik ervoor-traject’ kiest, krijg jij bij het adviesgesprek een uitgebreide financiële foto van jouw totale financiële situatie. Daarbij geven wij je inzicht in jouw pensioen, je AOW, eventuele andere verzekeringen en uitkeringen. En dat alles presenteren wij bruto én netto!

Wat zijn de voordelen?

Het is fijn om inzicht te hebben in je persoonlijke financiën. Hiermee heb je grip op je jouw eigen financiële toekomst. Het stelt je in staat om overwogen keuzes en beslissingen te nemen. Het gaat tenslotte om jouw financiële welzijn.

Wat kost het en hoe kan ik het regelen?

We plannen een online intakegesprek, zodat wij met jouw gegevens aan de slag kunnen gaan. Zodra het adviesrapport klaar is, sturen wij je dit per mail toe met een aantal tabellen en grafieken om het overzichtelijk te maken. Hierna plannen we een online afspraak of bij ons op kantoor in Tilburg om jouw situatie uitgebreid te bespreken en beantwoorden we graag al jouw vragen.

  • Prijs: € 898,- (incl. btw)
  • Online intakegesprek
  • Adviesrapport
  • Tabellen met berekeningen
  • Overzichtelijke grafieken
  • Online adviesgesprek of bij ons op kantoor

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een persoonlijk pensioen gesprek.

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*

 

Kies het pensioenadvies dat bij jou past

Heb jij behoefte aan meer inzicht in je pensioensituatie, aan ondersteuning als je met pensioen gaat of een uitgebreid pensioenadvies? Wij kunnen je helpen om jouw pensioenvraagstuk op te lossen. Je kunt bij ons terecht voor hulp en uitleg bij pensioen aanvragen en ook voor een second opinion of controle van je pensioen.

Wij maken ook op maat gemaakte berekeningen met verschillende scenario’s, advies bij Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) en gaan voor jou shoppen met het pensioenkapitaal om de beste uitkering te realiseren.

Niet iedere situatie of vraag is hetzelfde, daarom hebben wij verschillende adviestrajecten. Voor het adviestraject betaal je een vergoeding aan ons. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw exacte vraag en jouw behoefte. Wij hanteren vaste prijzen die we vooraf met elkaar afspreken. Je hebt daardoor geen verrassingen achteraf en weet exact waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie bij Bijna met pensioen.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*