Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Adriaan de Jonge

Adriaan de Jonge Pensioenadviseur

Adriaan is pensioenadviseur en geeft klanten financieel inzicht in hun positie, zodat zij zelf gefundeerde keuzes kunnen maken.

Expertise

Adriaan is van oudsher hypotheekadvisering (Erkend Financieel Adviseur, gecertificeerd via SEH), maar is in de tijd aangevuld met beleggingsadvies en advies voor toekomstvoorzieningen en financiële planning (Certified Financial Planner via FFP). Gaandeweg is hij steeds meer geïnteresseerd geraakt in pensioenen en ook de opleiding Wft Pensioen gaan volgen.

Die laatste opleiding heeft hij gedaan omdat in de praktijk merkte dat mensen steeds vaker vragen hebben over hoe hun werk en hun pensioen zich tot elkaar verhouden in de laatste fase van hun werkzame carrière. Dat kan betekenen eerder of juist later stoppen met werken, of deels stoppen met werken. Mensen hebben behoefte aan handvatten om in die fase inzicht te hebben in hun financiële positie. Dat helpt in het maken van gefundeerde keuzes, maar kan ook helpen om, samen met de werkgever, zinvolle invulling te geven aan je werk.

Toen Adriaan Theo Gommer ergens in 2017 voor het eerst ontmoette, kwamen ze er snel achter dat onze uitgangspunten, visie op de pensioenwereld en drijfveren sterke overeenkomsten vertoonden. Daardoor is uiteindelijk een mooie samenwerking ontstaan tussen Adriaan en &Gommer Pensions Group.

Wie is Adriaan?

Als 7e van 8 kinderen is Adriaan opgegroeid met het gegeven dat je in zo’n groot gezin enerzijds rekening moet houden met anderen en anderzijds moet opkomen voor je eigen positie. Adriaan: “Dat neem je mee in je verdere leven en dat vind ik nog steeds een goed uitgangspunt. Je eigen belang verdedigen met respect voor de ander.”

In zijn werk heeft Adriaan altijd 100% commitment als hij met klanten een adviestraject doorloopt. Dat doet hij door regelmatig te communiceren en duidelijke afspraken vooraf te maken zodat aan de verwachtingen wordt voldaan.

Adriaan: “Tenslotte ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik vader ben geworden van 2 prachtige zoons waar ik graag veel tijd en aandacht aan besteed. De balans tussen werk en privé is voor mij belangrijk. Gelukkig past dat heel goed bij de ambitie die mijn vrouw als zelfstandig ondernemer heeft. Wij kunnen dat samen goed combineren.”

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*