Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Theo Gommer

Theo Gommer Managing Partner

Theo Gommer is een van de partners van &Gommer Pensions Group.

Theo Gommer houdt van snelheid en is goed in het analyseren van pensioenvraagstukken en maakt daarbij de vertaling naar pragmatische oplossingen. Hierbij maakt hij gebruik van diepgaande kennis van alle aspecten van pensioen: sociale zekerheid, fiscaal, civiel, actuarieel en verzekeringstechnisch. Theo is in staat om de vaak lastige pensioenmaterie op een begrijpelijke wijze te communiceren naar professionals, pensioenverantwoordelijken en werknemers.

Theo zegt zelf dat hij ‘geluk’ heeft gehad dat hij begin jaren ‘90 is begonnen in pensioenland. Daarna zijn alle veranderingen gekomen en heeft deze ‘live’ meegemaakt. Hierdoor is hij inmiddels zeer ervaren dankzij het brede scala aan werkzaamheden die hij doet in de pensioenwereld. Zijn juridische opleiding, een Master of Arts in Pensions & Life Assurance en uiteraard zijn rol als pensioen- en financieel recht advocaat maken hem zeer allround. Theo zet zich daarnaast in voor kwaliteitsverbetering en toezicht bij pensioenfondsen met de Visitatie Commissie Pensioenfondsen B.V. en is actief als financieel planner.

Theo’s onafhankelijkheid, objectiviteit en deskundigheid maken hem uniek. Voeg daaraan toe een enorme intrinsieke motivatie vanuit klantbelang, want pensioen is het geld is van de werknemer en daar zorgt Theo graag goed voor!

De snelheid en intrinsieke motivatie laat Theo in zijn vrije tijd ook graag zien bij zijn favoriete sport wielrennen. Elk jaar wordt er een aantal gereden kilometers ten doel gesteld en worden er regelmatig PR-en verbeterd. Zowel voor zijn klanten als bij wielrennen acteert Theo op topsportniveau.

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*