Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 22 juni 2022

Claim snel een goede pensioenadviseur

Ik sprak laatst een aannemer over een kleine verbouwing bij mij thuis. Het liefst op korte termijn. Dat was ingewikkelder dan ik dacht, want hij zat de komende 9 maanden helemaal volgeboekt. En zei hij: ik denk niet dat je nog iemand kunt gaan vinden die je op korte termijn kan helpen, want iedereen zit volgeboekt. En als je wel iemand kunt vinden die tijd heeft, moet je je wel afvragen of je die aannemer wilt inhuren. Want als je goed bent, dan zit je gewoon helemaal volgeboekt. Dus dat diegene nog tijd heeft zegt wel iets over de kwaliteit. 

Gelukkig is het op dit moment nog niet zo gesteld met pensioenadvies. Als jij nu op zoek bent naar een goede pensioenadviseur, dan heb je grote kans dat die op korte termijn nog wel tijd heeft.

Maar dat zal niet lang meer duren. We zitten nu in de aanloop naar de nieuwe pensioenwet. Vanaf 1 januari zal die wet ingaan en vanaf dat moment zullen in 4 jaar tijd alle pensioenen van iedereen in Nederland moeten worden aangepast. Van het pensioen van jullie jongste medewerker, tot en met het pensioen van al reeds lang gepensioneerden. Ook de mensen die nu dik in de 90 zijn krijgen een gewijzigd pensioen.

Dat wordt een enorme operatie. En pensioenadviseurs gaan het heel druk krijgen.

Ik heb besloten de verbouwing van mijn huis voorlopig te cancelen. Bij de wijziging van jullie pensioenregeling kan dat niet. Die moet op korte termijn worden aangepast. Zorg dus dat je op tijd begint en claim in ieder geval je pensioenadviseur, voordat die straks echt geen tijd meer heeft.

Jan van Harten, pensioenconsultant en managing director &Gommer Pensions Group

 

Wil jij jouw pensioenadviseur bij &Gommer Pensions Group claimen, klik op het kopje koffie voor het maken van een afspraak. 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*