Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

OR pensioen onderhandelingen

Bij wijzigingen van de pensioenregeling heb je als ondernemingsraad instemmingsrecht. Met de Wet Toekomst Pensioenen gaat er veel veranderen en wil je natuurlijk de beste deal sluiten.

Maar hoe ziet die beste deal eruit? Er komt nogal wat bij kijken en pensioen is een expertise die binnen de ondernemingsraad vaak niet (voldoende) aanwezig is. Maar het gaat om veel geld, jouw geld en dat van je collega's, dus belangrijk is het zeker! Laat je daarom ondersteunen door een pensioenconsultant.

Neem contact op

OR pensioenonderhandelingen

De pensioenconsultants van &Gommer Pensions Group zijn inhoudelijk specialisten, maar ook experts op gebied van onderhandelingen voeren aan de bestuurstafel. Zij zijn onafhankelijk en zien pensioen als een gezamenlijk belang voor werkgever en werknemer en zetten zich in voor het meest optimale resultaat.

De pensioenconsultants kennen de klappen van de zweep en staan de ondernemingsraad bij of nemen de onderhandelingen voor hun rekening!

Ondersteuning OR

Wij merken dat ondernemingsraden behoefte hebben aan ondersteuning bij het hele traject naar een nieuwe of gewijzigde pensioenregeling. Ook daar kunnen de pensioenconsultants een belangrijke rol spelen. Voor meer informatie over ondersteuning OR, klik hier.

Ben je overigens op zoek naar advies of begeleiding voor andere onderwerpen, wij hebben een jarenlange samenwerking met MZ Services. We brengen je graag in contact met hen.

Training OR

We geven ook regelmatig trainingen aan ondernemingsraden, op locatie of digitaal. Met een ‘Get ready pensioentraining‘ worden jullie op de hoogte gebracht van alle ins en outs en zijn jullie voorbereid op de Wet Toekomst Pensioenen.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Of vul onderstaand formulier in en wij sturen je meer informatie over de ‘Get ready pensioentraining’.

 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*