Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Ondersteuning OR

De ondernemingsraad is de primaire gesprekspartner voor de werkgever ook als het gaat over de pensioenregeling. De werkgever heeft ook de instemming van de OR nodig bij wijzigingen.

Het wijzigen van een pensioenregeling gaat niet over één nacht ijs. De werkgever gaat ermee aan de slag en zal een voorstel voorleggen bij de ondernemingsraad (OR). Pensioen is een onderwerp waar niet iedereen verstand van heeft en is voor een ondernemingsraad ook geen dagelijkse kost. Als OR mag je een externe partij inschakelen om je te laten ondersteunen bij wijzigingen aan de pensioenregeling. De pensioenconsultants van &Gommer Pensions Group hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van ondernemingsraden.

Neem contact op Foto van een spaarvarken voor de dienst Eerder met pensioen

Ondersteuning OR

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen inmiddels vele OR-en. Dat doen we pragmatisch, deskundig en ‘in de lijn’ met de manier hoe je binnen het bedrijf met elkaar omgaat. Ook de communicatie met de ‘achterban’ nemen wij daarbij graag voor onze rekening.

Wij zien pensioen als een gezamenlijk belang voor werkgever en werknemer en daarbij zullen wij ons inzetten voor het meest optimale resultaat voor alle partijen. Voor training en advies van de OR en medezeggenschapsraad bij organisatieontwikkelingen hebben wij een samenwerking met business partner MZ Services.

Regelmatig geven wij webinars speciaal voor ondernemingsraden, zodat je samen met collega OR-leden alvast pensioenwijzer gaat worden. Voor meer informatie en planning, kun je terecht op onze website bij Agenda.

TIP! Meld je aan bij onze nieuwsbrief ‘PensioenTips voor Jou!’ zodat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen en je weet bij welke situaties de OR in actie moet komen.

We hebben een 10-stappenplan gemaakt waarin wordt uitgelegd welke stappen genomen moeten worden om de pensioenregeling aan te passen naar de Wet Toekomst Pensioenen. Het 10-stappenplan Wet Toekomst Pensioenen kun je downloaden na het invullen van onderstaand formulier.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*