Quickscan Werkgever & Pensioen

Wil je weten of je pensioenregeling wel (juridisch) klopt?

Wij helpen je graag met de Quickscan Werkgever & Pensioen! Wij controleren je pensioenregeling en adviseren je als je vervolgstappen kunt of moet nemen.

Quickscan

Voor € 495,- incl. BTW heb je dus de gewenste zekerheid over jouw pensioenregeling. Stuur ons de pensioenovereenkomst, de uitvoeringsovereenkomst en het pensioenreglement (en eventueel overige relevante stukken).

Heb je specifieke vragen over jouw pensioenregeling? Ook dan helpen wij je graag. Je krijgt een consciëntieuze reactie en wij adviseren je indien je vervolgstappen kunt of moet nemen. Voor € 150,- incl. BTW snel het juiste antwoord!

Wat hebben wij van jou nodig?

Stuur ons naast jouw vraag eventueel de relevante stukken: pensioenovereenkomst, uitvoeringsovereenkomst of het pensioenreglement en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Wil je meer weten over het afsluiten van een nieuw pensioencontract, in deze infographic informeren wij je over de te nemen stappen. Onze dienstverlening is erop gericht om je stap voor stap mee te nemen om zo te komen tot de optimale pensioenregeling. Als je meer wilt weten over onze dienstverlening, neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Antwoordformulier