Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Najsha Roemerman

Najsha Roemerman Pensioenadviseur

Najsha Roemerman is pensioenadviseur bij &Gommer Pensions Group.

Communicatie is een van de sterke punten van Najsha. Een moeilijk onderwerp zo eenvoudig mogelijk uitleggen doet ze met veel plezier. Bij pensioen is dit belangrijk en absoluut noodzakelijk in de komende jaren tijdens de transitie naar de Wet Toekomst Pensioenen.

Vanuit haar jeugd is Najsha altijd erg service-gericht geweest met bijbanen in de horeca, waarbij een bijdrage leveren aan de gastbeleving altijd haar hoogste prioriteit had. Dit heeft zich verder uitgebreid en geprofessionaliseerd met de opleiding Hotel Management.

Najsha is een echte verbinder en heeft een luisterend oor voor haar klanten. En door verdiepende vragen te stellen, komt zij snel tot de kern en te weet wat de exacte wensen en behoeften zijn. Door hier vervolgens zo goed mogelijk invulling aan te geven binnen de mogelijkheden, worden wensen omgezet in werkelijkheid.

Haar vrije tijd vult Najsha graag met een goed boek, goede serie of documentaire. Verder brengt ze graag tijd door met vrienden, zowel binnen met een spelletje en een lekkere cocktail als buiten met een heerlijke boswandeling.

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*