Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gerard Bos

Gerard Bos Pensioenadviseur

Gerard Bos is pensioenadviseur met ‘seniore’ ervaring in de sector van de financiële dienstverlening.

Opgeleid in het bank- en verzekeringswezen. Vervolgens volgde Gerard ruim 30 jaar geleden al zijn eerste opleiding in het pensioenvak. Sindsdien heeft hij vele opleidingen en trainingen gevolgd bij toonaangevende opleidingsinstituten.

Kennis alleen is voor Gerard niet voldoende. Dossiers gaan immers over mensen en die mensen moeten zich vooral heel erg thuis voelen bij &Gommer Pensions Group en daar zet Gerard zich absoluut voor in.

Gerard heeft ervaring in alle processen van pensioenadvies tot en met het administratieve beheer. Hij is een ondernemende sparringpartner voor ondernemers, adviseurs en collega’s. Hij begrijpt wat het belang is van iedere stakeholder. Bij het adviseren houdt Gerard hier rekening mee waardoor een ware synergie ontstaat en duurzame relaties tot stand komen.

In zijn vrije tijd is Gerard vooral actief. Hij beoefent  meerdere sporten en rijdt graag op z’n motorfiets. Daarnaast is hij een enthousiaste klusser, nieuwe dingen creëren of bestaande dingen verfraaien is zijn drijfveer.

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*