Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Second opinion

Onzekerheid, twijfels en maar blijven wikken en wegen. Ben je het vertrouwen kwijt of ben je op zoek naar bevestiging, vraag dan een second opinion aan.

Een second opinion wordt gevraagd bij pensioenberekeningen, offertes, beoordelen van juridische documenten, maar ook bij adviestrajecten naar collectieve pensioenregelingen en bij pensioentrajecten van werkgevers en ondernemingsraden. Of je twijfelt aan de juistheid van je eigen pensioenopbouw.

Neem contact op

Een second opinion

Een second opinion vraag je als je ergens over twijfelt. Je vraagt je af of een pensioenadvies, -beoordeling of -analyse wel foutloos en deskundig is. Of je denkt dat je pensioen niet klopt. Uiteraard kun je dan je vraag of probleem voorleggen aan een van onze pensioenconsultants. Onze ervaren pensioenconsultants zijn onafhankelijk, integer en staan boven de materie en kunnen door middel van hun helikopterview de verschillende puzzelstukken aan elkaar verbinden.

Waarom een second opinion vragen?

De redenen die wij horen waarom een second opinion wordt gevraagd zijn bijvoorbeeld:

  • Er wordt niet goed naar mij geluisterd en daarom twijfel ik of ik wel de juiste oplossing heb gekregen voor mijn probleem.
  • Ik vraag me af of het advies wel voldoende juridisch is onderbouwd.
  • Ik twijfel of alle risico’s wel volledig in kaart zijn gebracht.
  • Ik heb een voorstel gekregen van mijn werkgever, maar is dat voorstel in zijn of mijn belang?
  • Ik heb een offerte gekregen, maar ik twijfel of ik elders nog een betere deal kan krijgen.
  • Ik denk dat mijn pensioen niet klopt.

Onze pensioenconsultants nemen jouw vraag of probleem serieus en dit merk je al direct bij het eerste (telefonisch of online) contact. Tijdens een intakegesprek laten ze jou aan het woord en zullen zij dieper ingaan op de problematieken. We vragen je om de beschikbare documenten van tevoren naar ons toe te sturen, zodat de consultants goed voorbereid het gesprek in kunnen gaan. Dit is efficiënt, je kunt meteen ’to the point’ komen en daarmee natuurlijk ook kosten besparen. Over kosten gesproken, wij maken op voorhand een inschatting van de werkzaamheden en de investering, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Wij houden namelijk van transparant zakendoen.

Het beter te voorkomen, dan genezen, maar mocht de second opinion uitwijzen dat er een geschil ontstaat, kun je terecht bij Gommer & Partners Pensioen Advocaten.

Kosten

Hoeveel tijd wij besteden aan een second opinion of advies hangt sterk af van de situatie, de exacte vraag, de complexiteit en compleetheid van de gegevens. Op basis van jouw specifieke situatie maken wij altijd eerst een offerte.

  • Prijs: vanaf € 499,-
  • Online intakegesprek
  • Adviesrapport

Heb jij een vraag of probleem dat je graag aan ons wilt voorleggen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*