Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Pensioen voor ZZP’ers

Hoe regel je als ZZP-er je eigen pensioen? Voor veel ZZP-ers is pensioen geen dagelijkse kost.

Daarom hebben wij voor jou een stappenplan gemaakt. Regel je pensioen in 5 stappen.

Neem contact op

Pensioen voor ZZP-ers

Als ZZP’er wil je je het liefst bezighouden met jouw opdrachtgevers en de dingen doen waar je goed in bent. Daarbij wil je ook natuurlijk de continuïteit aan opdrachten waarborgen en zijn randzaken, zoals pensioen, ondergeschikt. Dat wil niet zeggen dat je het niet belangrijk vindt, maar het heeft niet je prioriteit.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je pensioen te regelen. De pensioenconsultants van &Gommer Pensions Group adviseren je graag met een op maat gemaakt advies, zodat je oude dag ook goed is geregeld en jij je bezig kunt houden met jouw zaken. Op de website ZZPensioen vind je allerlei financiële tips & tricks speciaal voor de ZZP’er!

Komt de pensioendatum dichterbij en wil je een keer om tafel met een van onze pensioenadviseurs, dat kan. Onze pensioenadviseurs bekijken jouw specifieke situatie en kunnen verschillende scenario’s berekenen, je helpen met shoppen met pensioenkapitaal of wil je met een pensioencoach praten over hoe je de volgende levensfase gaat invullen. Je ziet het, er zijn tal van mogelijkheden waarbij we je graag van dienst zijn.

Wil je meer weten, download het “5 stappenplan hoe regel je je pensioen als ZZP’er” na het invullen van onderstaand formulier. Of wil je liever een afspraak maken met een van onze pensioen consultants, klik dan op het koffiekopje.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*