Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Ondersteuning HR

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers kan worden bereikt door onder andere een goede afstemming op en gebruik te maken van de mogelijkheden van pensioen. Daarbij is het van belang om werknemers goed te informeren over de mogelijkheden die pensioen en jouw bedrijf bieden.

&Gommer Pensions Group helpt je om de arbeidsvoorwaarde pensioen aan te passen aan de veranderende arbeidsmarkt en houdt daarmee rekening met de laatste ontwikkelingen, zoals de Wet Toekomst Pensioenen. Dit is weer een zorg minder voor jou, zodat jij je kunt richten op de echt belangrijke zaken. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jullie bedrijf?

Neem contact op Foto van een laptop voor de pagina Ondersteuning HR

Hoe kunnen we jou het beste helpen? Ondersteuning voor HR

Er komt veel kijken bij jouw vakgebied en pensioen is hier een onderdeel van. Er komt misschien meer bij kijken dan je lief hebt en daarom hebben wij verschillende onderwerpen waarbij wij jou kunnen ondersteunen of zelfs helemaal uit handen kunnen nemen, zodat jij je kunt focussen op andere werkzaamheden.

De pensioenconsultants van &Gommer Pensions Group bieden:

1. Ondersteuning bij dagelijks uitvoering pensioenregeling

Bij wijziging van salaris, burgerlijke status of bij uitbreiding van het gezin bij werknemers, zal dit ook verwerkt moeten worden bij de uitvoerder van de pensioenregeling. Wij kijken mee vanuit de mogelijkheden vanuit de huidige pensioenregeling en indien nodig passen wij de gegevens aan. Hiermee is jouw werknemersbestand altijd in en op orde!

2. Ondersteuning bij communicatie naar werknemers

Zorgen dat je in ieder geval de verplichte zaken communiceert. En wanneer werknemers gebruik maken van de mogelijkheden, gaat het vaak over pensioen communicatie en financiële planning. De consultants van &Gommer Pensions Group zijn ervaren Certified Counsels Financial Planning.

3. Helpdesk voor HR en werknemers

Wij kunnen ons voorstellen dat er regelmatig vragen zijn over pensioen. Dan is het makkelijk als je een helpdesk tot je beschikking hebt om korte en praktische vragen te stellen. De pensioenconsultants staan je graag telefonisch te woord of als je je vraag per mail stelt, dan ontvang je binnen 1 tot 2 werkdagen een antwoord.

4. Pensioenactualiteiten en up to date houden regeling

De wereld verandert en zo werkt dat ook met pensioen. Het is bijna onmogelijk om alle actualiteiten hiervan bij te houden. En dat hoeft ook niet, want het is ons specialisme en wij maken een samenvatting van de belangrijkste punten. Tijdens een webinar of bijeenkomst presenteren wij de voornaamste wijzigingen aan de hand van voorbeelden en aan de hand van jullie pensioenregeling. Zo blijf jij up to date en de pensioenregeling ook!

5. Hulp bij duurzame inzetbaarheid

Wij helpen je graag bij het vormgeven en uitwerken van de plannen rondom duurzame inzetbaarheid van jullie medewerkers. En daarbij zorgen wij voor de in- en aanvulling vanuit het pensioendomein. &Gommer Pensions Group helpt je om de pensioenregeling aan te passen aan de veranderende arbeidsmarkt en houdt daarmee rekening met de laatste ontwikkelingen, zoals de Wet Toekomst Pensioenen.

Mogelijkheden binnen de Wet Toekomst Pensioenen

Door de flexibilisering en individuele keuzemogelijkheden ligt er een belangrijke taak bij de HR afdeling om pensioen te laten integreren binnen het arbeidsvoorwaardenbeleid.

Binnen de Wet Toekomst Pensioenen worden mogelijkheden geschept voor zowel werkgevers als werknemers. Vanaf 1 januari 2021 is het boetevrije Recht op Vervroegde Uittreding (RVU) ingegaan. Voordeel voor de werknemer is dat deze uitkering in kan gaan 3 jaar voorafgaand aan de AOW-datum. Voordeel voor de werkgever is dat er geen boete verschuldigd is.

Verder is er de uitbreiding van het verlofsparen. Dit is uitgebreid van 50 weken naar 100 weken, hiermee kunnen werknemers dus nog eerder stoppen met werken. En tenslotte, met de lumpsum kun je 10% van het opgebouwde pensioenvermogen in een keer opnemen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*