Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Hulp en uitleg bij pensioen aanvragen

Het is fijn als je een beetje hulp en uitleg kunt krijgen, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Wil je binnenkort met pensioen gaan en weet je niet zo goed waar je rekening mee moet houden?

Wat moet je allemaal doen en welke informatie heb je nodig? Wij helpen je graag.

Neem contact op

Hulp en uitleg bij pensioen aanvragen

Wil je binnenkort met pensioen gaan en weet je niet goed waar je rekening mee moet houden of wat er allemaal geregeld moet worden? Het is fijn als je hulp en uitleg krijgt, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken en je pensioen op de juiste manier kunt aanvragen.

Hulp en uitleg pensioen-gesprek

Wij geven jou uitgebreide toelichting op pensioen, hoe je met pensioen moet gaan en wie wat moet doen. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de keuzes die jij moet maken. Waarbij wij je stap voor stap meenemen. Ook word je geadviseerd over het aanvragen van je pensioen en het doorgeven van alle keuzes.

Wij helpen je met het hele proces, want wij weten uit ervaring dat er in de periode voordat je met pensioen gaat veel op je afkomt. Overdragen van je werkzaamheden, afscheid nemen van werk, inrichten van je nieuwe levensfase. Daarnaast moet je ook je financiën regelen. En dat is best spannend, want eenmaal gekozen, kun jij niet meer wijzigen. De keuzes die je moet maken en de administratieve rompslomp die erbij komt kijken, daarbij helpen wij je stap voor stap.

Hoe gaat het verder in zijn werk

Wij geven je graag de hulp en uitleg bij pensioen aanvragen die je nodig hebt. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom vragen we je op voorhand een aantal documenten en overzichten naar ons te sturen. We plannen een adviesgesprek online of bij ons op kantoor in Tilburg. Tijdens onze afspraak kun jij al je vragen stellen aan een van onze pensioenadviseurs en zorgen wij voor opheldering. Er komt veel informatie op je af tijdens zo’n gesprek, dus na afloop ontvang je van ons een verslag, zodat je alles nog kunt nalezen en keuzes kunt gaan maken voor jouw nieuwe levensfase, pensioen.

  • Prijs: € 399,- (incl. btw)
  • Adviesgesprek online of op ons kantoor in Tilburg
  • Adviesrapport

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*