Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Extra pensioen opbouwen

Hoe regel je extra pensioenopbouw?

Wij helpen je graag met jouw oudedagsvoorzieningen goed te regelen.

Neem contact op

Extra pensioen opbouwen

We helpen je met het afsluiten van een product om extra pensioen op te bouwen. Dit kan in de vorm van een lijfrente, een spaar- of beleggingsrekening. Daarnaast zullen we op jaarlijkse basis jou helpen om te kijken of je nog op koers ligt.

Beste uitvoerder

Wij gaan op zoek naar de beste uitvoerder voor jou. Dit doen we door diverse offertes op te vragen bij verschillende uitvoerders. Wij zullen deze offertes vergelijken en aan de hand daarvan een advies opstellen. Dit advies wordt met jou besproken, waarna jij een keuze maakt voor een offerte. Wij zullen je dan begeleiden bij het afsluiten.

Jaarlijks onderhoud

Wij zullen jaarlijks contact met je opnemen om gegevens op te vragen en om te vragen of er andere zaken gewijzigd zijn. Met deze gegevens zullen we de jaarruimte berekenen en de premiehoogte controleren. Aan de hand daarvan checken we er iets gewijzigd moet worden of niet. Dit advies versturen we in een kort verslag inclusief een berekening.

Voordelen van extra pensioen opbouwen

Lijfrente heeft als voordeel dat de premie nu aftrekbaar is en de uitkering te zijner tijd belast. Je kunt hierdoor een flink belastingvoordeel behalen. Dan heb je het eerste voordeel al te pakken. Hoeveel voordeel je precies hebt dat verschilt per situatie. Dit hangt af van je leeftijd, de hoogte van je inkomen, de hoogte van je opgebouwde pensioen en de hoogte van je totale vermogen.

Voor wie? 

Dit abonnement is zeer geschikt voor zowel particulieren als voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers. Zij bouwen geen werkgeverspensioen op en zijn zelf verantwoordelijk om hun pensioenvoorziening te regelen. Daarnaast is dit abonnement ook geschikt voor mensen die graag extra pensioen willen opbouwen naast hun AOW en werkgeverspensioen.

Dit krijg je allemaal van ons

Je krijgt van ons advies voor de uitvoerder en begeleiding bij het afsluiten.

Op jaarlijkse basis krijg je van ons een kort verslag, berekening en advies, waarop jij jouw gekozen product kunt aanpassen indien nodig.

  • Online adviesgesprek
  • Begeleiding bij het afsluiten
  • Op jaarlijkse basis een kort verslag, berekening en advies t.b.v. het onderhoud
  • Telefonisch helpdesk voor korte vragen tussendoor
  • De prijs bestaat uit: € 599,- eenmalige kosten en € 149,- aan jaarlijkse kosten

 

Afspraak online/telefonisch

*
*
*
*

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*