Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Employability

Hoe kun je werknemers inzetbaar houden tot aan pensioendatum? In de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat het HR-beleid inspeelt op en meegaat met de veranderingen.

Werknemers stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen tijdens hun carrière en zorgdragen voor een goede fysieke en mentale conditie zijn de bekende acties die je kunt ondernemen. Maar wist je dat je 'pensioen(geld)' ook in te zetten is als middel voor duurzame inzetbaarheid? Wil je hierover meer weten, neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

Neem contact op Afbeelding van iemand die yoga doet voor de pagina Employability

Mogelijkheden employability

Voor werknemers is pensioen een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Voor werkgevers moet pensioen hoog op het lijstje staan in de huidige krappe arbeidsmarkt. Niet alleen om nieuwe (jonge) werknemers aan te trekken, maar zeker ook om oudere werknemers via een duurzaam inzetbaarheid-traject het tot pensioendatum (en daarna) vol te laten houden.

Onze consultants zijn op de hoogte van alle mogelijkheden die vanuit het pensioendomein mogelijk zijn en adviseren je graag hoe je employability en pensioen binnen jullie HR-beleid kunt laten integreren.

Duurzame inzetbaarheid

De arbeidsmarkt is krap en het zier er naar uit dat dit de komende jaren niet gaat veranderen. We zullen hier met z’n allen een steentje aan moeten bijdragen.

Het doel in het leven zou niet zo hard mogelijk werken om zo vroeg mogelijk met pensioen te gaan, maar om zo lang mogelijk van toegevoegde maatschappelijk waarde te zijn. De kunst is hierbij om het vol te houden, of eigenlijk, om blijvend energie te krijgen uit het werk dat je doet. En dit uiteraard in combinatie met voldoende vrije tijd.

De arbeidsvoorwaarde pensioen biedt vele mogelijkheden om je werknemers hierin te ondersteunen.

Whitepaper

Wil je hier meer van weten? Neem gerust contact met ons op of download ons Whitepaper.

Theo Gommer, pensioenexpert en auteur van dit Whitepaper, geeft je kennis over de (on)mogelijkheden die er zijn met betrekking tot employability en pensioen.

Wil je het Whitepaper ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en het we mailen je direct het Whitepaper.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*