Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Advies Pensioenregeling

Als het gaat om advies naar een nieuwe pensioenregeling doorlopen we 5 stappen op grond van de Wet Financieel Toezicht.

Hoe werkt het? Allereerst is het belangrijk om de ambities ten aanzien van de pensioenregeling in beeld te brengen. Hierover gaan we samen in gesprek en zullen er meerdere scenario's de revue passeren totdat we de beste passende situatie hebben gevonden. Dan gaan wij voor je aan de slag! Wil je er meer over weten, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op Foto van een spaarvarken voor de dienst Eerder met pensioen

De 5 stappen naar een nieuwe pensioenregeling

Een nieuwe pensioenregeling is niet iets wat je elke dag doet en het gaat om uitgestelde salaris van jouw werknemers, daar wil je toch goed voor zorgen. Onze pensioenadviseurs zijn uitermate deskundig en zijn daarbij ook in staat om de materie van pensioen op een leuke en begrijpelijke manier te communiceren. Wij volgen het 5-stappenplan om samen met jou te werken naar een nieuwe pensioenregeling.

 1. Inventariseren
  Jouw wensen en doelstellingen worden vertaald in een passend risico- en klantprofiel.
 2. Analyse
  We rekenen de pensioenlasten voor je door en toetsen onder andere de betaalbaarheid. Vervolgens zoeken wij de beste verzekeringsoplossingen die het meest aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen.
 3. Advisering
  Daarna adviseren wij je de pensioenregeling die het beste past bij jouw bedrijf en het beste bijbehorende product. Jij beslist dan.
 4. Bemiddeling
  Op basis van je definitieve keuze verwerken wij dit, zetten de bemiddeling in gang en maken de definitieve (juridische) stukken op.
 5. Nazorg & Beheer
  Tot slot moet de pensioenregeling actueel blijven. In overleg verzorgen wij dit graag. Om je blijvend te ontzorgen.

Zodra de pensioenregeling geregeld is, wil je dit natuurlijk ook communiceren naar je medewerkers en hen op de hoogte houden van de wijzigingen en mogelijkheden. Hiervoor hebben wij een Abonnement Pensioencommunicatie. Abonnementen zijn er al vanaf 99 cent per medewerker per maand.

Als je het formulier hieronder invult dan kun je onze infographic ‘Een nieuw pensioencontract‘ downloaden. Hierin wordt het proces op een makkelijke en overzichtelijke manier uitgelegd.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Wij zijn aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*