Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

18 oktober 2023

Pensioenwebinar ‘HR-medewerker – Wat betekent de WTP voor jou? ‘

Er is een nieuw tijdperk in de pensioenwereld aangebroken. De Wet Toekomst Pensioenen (WTP) is namelijk op 1 juli 2023 van kracht gegaan. De ingang van de wet gaat uiteraard gepaard met veranderingen. Wat betekenen deze veranderingen voor jou, als werkgever, als HR-medewerker, als OR-lid of als werknemer?

Onze pensioenexpert, Jan van Harten, neemt je mee in onze nieuwe webinarserie ‘Wat betekent de WTP voor jou?’ waarin hij per doelgroep objectief en duidelijk uitlegt wat de WTP voor hen betekent.

Voor de HR-medewerker

Met de ingang van de WTP is er een grote rol weggelegd voor de HR. HR staat centraal in de communicatie over de WTP en zal verantwoordelijk zijn om veranderingen in de pensioenregeling te communiceren naar de medewerkers. Daarnaast zal de HR ook de vragen van de medewerkers beantwoorden. Wellicht dat je dit al hebt gemerkt.

In dit webinar, speciaal voor de HR, helpen we je graag op weg. Hierbij komen de volgende aspecten aan bod:

  • Basiskennis over de WTP
  • Belangrijke veranderingen op een rijtje
  • Communicatieplan
  • Waar moet je als HR op letten?
  • Wanneer moet je in actie komen?

Wacht niet af, maar zet de eerste stap naar een goede voorbereiding!

De eerste stap

Meld je, via het onderstaande formulier, aan voor het Webinar speciaal voor de HR op 18 oktober van 11.30 tot 12.30 uur.

Deze webinarserie bestaat uit vier delen. In de andere drie delen geven we aandacht aan de WTP voor OR-leden (27 sept.), werknemers (28 sept.) en werkgevers (18 okt.).

Vergeet niet om je collega’s uit te nodigen, want samen weet je tenslotte meer dan alleen.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*