Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

27 oktober 2022

Webinar pensioen voor de OR

Speciaal voor Ondernemingsraden

Investeer nu in de ondernemingsraad en verdien straks

Komend jaar zal onze nieuwe Minister van Pensioen Carola Schouten een heel nieuw pensioenstelsel introduceren. Dat nieuwe stelsel gaat, zonder tegenbericht, in per 1 januari 2023. Althans, dan wijzigt de wet. Vervolgens krijgen werkgevers en ondernemingsraden 4 jaar de tijd om de huidige pensioenregeling aan te passen en te implementeren. 

Alle pensioenen worden aangepast

Alle pensioenregelingen in Nederland moeten worden aangepast. Dus ook die van jullie. En dat betekent dat je gegarandeerd aan de bak moet met de aanpassing van jullie pensioenregeling. Je zult samen met de werkgever op zoek moeten gaan naar de best oplossing voor jullie werknemers. 

Pensioentraining

Investeer in kennis en die pensioenkennis kun je beter vooraf opdoen. Dat scheelt veel tijd en moeite achteraf.  Zo werkt het ook met pensioen. Hoe eerder jullie investeren in de kennis van de OR, hoe sneller en beter jullie samen met de werkgever straks een nieuwe pensioenregeling kunnen vormgeven.

Studio MZ

Het webinar wordt uitgezonden in samenwerking met onze businesspartner Studio MZ. 

Heb je interesse om het webinar “Pensioen voor de OR” te volgen, meld je HIER aan. Je ontvangt een bevestiging en kort voorafgaand ontvang je de link naar het webinar. 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*