Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 19 juli 2023

Pensioencommunicatie Specialist – Joy Bullee

Joy Bullee is Pensioencommunicatie Specialist bij &Gommer Pensions Group.

Joy is al een bekend gezicht binnen ons bedrijf en vanaf nu is zij het eerste aanspreekpunt als het gaat over pensioencommunicatie. Wil je meer weten over Joy, klik hier.

Waarom pensioencommunicatie?

Wij merken in de praktijk dat communiceren met werknemers over pensioen bij werkgevers vaak niet de hoogste prioriteit heeft. De nieuwe pensioenwet is vanaf 1 juli 2023 van kracht gegaan en dit heeft gevolgen voor de pensioenregeling, werkgever, werknemers etc. Een goed plan van aanpak om hierover te communiceren met alle betrokkenen is van groot belang. Daarbij is het ook belangrijk dat er op een begrijpelijke manier wordt gecommuniceerd met een bepaalde opbouw en continuïteit. Werkgevers hebben daarbij ook de zorgplicht om werknemers goed te informeren over pensioen en door in gesprek te gaan en te blijven met je werknemers, kun je met de verkregen input ook verder aan de slag met het beleid duurzame inzetbaarheid. Door heldere informatie te bieden worden werknemers gemotiveerd en geactiveerd om het ‘pensioenheft’ in eigen handen te nemen.

Joy Bullee onze Pensioencommunicatie Specialist neemt dit graag uit handen, zodat werkgevers zich kunnen bezighouden met hun core business.

Meer informatie

Wil je meer weten over pensioencommunicatie en wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen?

Neem gerust contact met Joy Bullee, zij vertelt je er graag meer over T: 013 – 207 00 52.

Het mailadres van Joy is joybullee@gommerpensions.nl

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*