Onze klanten aan het woord

Wij kunnen uiteraard zelf vertellen wat we voor je kunnen betekenen, maar onze klanten kunnen dit nog veel beter uitleggen. Waarom zij voor de &Gommer Pensions Group hebben gekozen en hoe zij onze dienstverlening ervaren.

TVM Verzekeringen: de heer D.J. Klein Essink
“&Gommer Pensions Group is een zeer professionele organisatie en adviseert ons al vele jaren op het vlak van zowel de gespecialiseerde pensioenregeling van o.a. de Raad van Bestuur als ook onze collectieve pensioenregeling. 

De kracht zit in de combinatie van zowel de persoonlijke begeleiding, in ons geval door Jan van Harten, als ook de grote deskundigheid. De persoonlijke ondersteuning wordt zeer gewaardeerd want advisering en consultancy  blijft “people business”. 

Ook de contacten met de pensioenverzekeraars zijn van een prima niveau waardoor er snel geschakeld kan worden. Onlangs hebben we een nieuwe collectieve pensioenregeling opgezet in combinatie met een wisseling van pensioenverzekeraar; mede dankzij de professionele begeleiding van Jan van Harten is dit traject zorgvuldig en succesvol doorlopen.”